Services

Let us 
assist
treat
love
 you

Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων στην Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά

Εμπιστευτείτε την Lovebnb.gr , τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά! Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ενοικίαση του ακινήτου σας, villas ή διαμερίσματος, μια ευχάριστη εμπειρία ! Μετά την λεπτομερή και αναλυτική συζήτηση μαζί σας, ακολουθεί η ανάλυση των τιμών της αγοράς πλησίον του ακινήτου σας, και η στοχευμένη τιμολόγηση του δικού σας ακινήτου. Ακολουθεί η καταχώρηση του ακίνητού σας στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου airbnb, booking, homeaway, expedia, trip advisor, flip key κ.α. Η πλήρη διαχείριση του ακινήτου σας, περιλαμβάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας, την προετοιμασία του, την πλήρη ετοιμασία των κλινοσκεπασμάτων καθώς και την επικοινωνία με ομάδα τεχνικών για την επιδιόρθωση οποιασδήποτε ατέλειας ή ζημιάς λόγω χρήσης (η τιμή του τεχνικού και της επιδιόρθωσης δε συμπεριλαμβάνεται). Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντά ! Lovebnb.gr

Concierge Services

Αναλαμβάνουμε για όλους τους πελάτες μας concierge services. Ειτε θελήσετε κάτι απλό ή κάτι που θα σας φαινόνταν απίστευτο να βρείτε ή να κάνετε στο νησί της Κέρκυρας, αφήστε το στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας. H πολύχρονη πείρα μας σε concierge υπηρεσίες καθώς και το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας κάνουν περηφανους, γιατί γνωρίζουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε όλες σας τις επιθυμίες. 

Απο νταντάδες για δημιουργική απασχόληση ή φύλαξη παιδιών, εως εστιατόρια, ξεχωριστες εμπειρίες στη θάλασσα ή το βουνό, yoga, pilates, αλλά και ενοικιάσεις μηχανών, quad, σκαφών, ή yachts, απλά ζητείστε το και εμείς θα σας βρούμε τους καλύτερους. 

Concierge Services in Corfu and Ionian Islands by lovebnb.gr

Financial analysis - Services

Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε υπεύθυνα και να δημιουργήσουμε μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της βραχυχρόνιας ενοικίασης σας εγγυόμαστε ότι οι συνεργάτες μας – λογιστές θα είναι κοντά σας, για να απαντήσουν την κάθε σας ερώτηση. 

Στην περίπτωση που έχετε ήδη λογιστή, τότε θα του παρέχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μπορεί να ενημερώνει άμεσα τα στοιχεία των κρατήσεων στο φορολογικό σας προφιλ. 

Τελευταία αλλά πολύ σημαντική υπηρεσία μας, ειναι η οικονομική ανάλυση εσόδων και εξόδων στο τέλος κάθε χρονιάς συνεργασίας καθώς και οι προτάσεις μας για το επόμενο έτος. 

Υπηρεσίες Οικονομικής ανάλυσης αγοράς ακινητων by lovebnb.gr 

Photography - Videography - 3Dtours - Drone

Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με μερικούς απο τους καλύτερους φωτογράφους και βιντεολήπτες για real estate services.

Η εικόνα ειναι το παν. Προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες φωτογραφίες του ακινήτου σας. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και ειδικά στην εσωτερική διακόσμηση πριν απο κάθε φωτογράφιση. Στόχος μας ειναι να αναδείξουμε το ακίνητό σας προβάλλοντας πραγματικές φωτογραφίες και όχι φωτογραφίες που με επεξεργασία θα δείχνουν ψεύτικες. 

Πιστεύουμε στην μοναδικότητα του ακινήτου σας, και αυτο προσπαθούμε να αναδείξουμε μέσα απο τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και τα video μας. Συνεργαζόμαστε με το μοναδικό 3D tour service που κάνει τον επισκέπτη της σελίδας σας να ταξιδεύει μέσα στο χώρο σας απο το σπίτι του! 

Photography – Videography – 3Dtours – Drone by corfucreations.gr

Δημιουργία ενός μοναδικού προφιλ ακινήτου

Κάθε ακίνητο είναι διαφορετικά μοναδικό. Στόχος μας ειναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας το μοναδικό προφίλ του ακινήτου σας και να αναδείξουμε τα σημεία που το κάνει να ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό. Δεν ειναι εύκολο πάντα. Αλλα πάντα, μα πάντα βρίσκουμε τον τρόπο! 

Ξεχωριστά κείμενα που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει σαν να βρίσκεται στο ακίνητό σας, χρησιμοποιούμε για την περιγραφή των υπηρεσίων και των χώρων του ακινήτου σας. 

Ειτε έχετε μια villa, ενα cottage, ενα σπίτι στη φύση, στην  πόλη ή κοντά στη θάλασσα, έχετε ενα ακίνητο που θα φροντίσουμε να το παρουσιασουμε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. 

Creation of a unique estate profile by lovebnb.gr

Διαλέξτε
Επιλέξτε
Αγαπήστε
 το πλάνο σας!

Basic

Απλο και υπέροχο!

15%/Κράτηση
Καταχώρηση σε πλατφόρμες
Επικοινωνία με επισκέπτες 24/7/365
Διαχείριση τιμολογιακής πολιτικής
Ενημέρωση αρχείου ΑΑΔΕ
Αποστολή στοιχείων κράτησης στο λογιστή
24/7/365 concierge services
Παρακολούθηση πληρωμων
Συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση ιδιοκτήτη

Plus

Το πλέον δημοφιλές!

20%/Κράτηση
Καταχώρηση σε πλατφόρμες
Επικοινωνία με πελάτες 24/7/365
Διαχείριση τιμολογιακής πολιτικής
Ενημέρωση αρχείου ΑΑΔΕ
Αποστολή στοιχείων κράτησης στο λογιστή
24/7/365 concierge services
Παρακολούθηση Πληρωμών
Συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση ιδιοκτήτη
Booklet οδηγιών σπιτιού
Check in με φυσική παρουσία

Premium

Πλήρη διαχείριση και ξενοιάστε!

?/Κράτηση
Καταχώρηση σε πλατφόρμες
Επικοινωνία με πελάτες 24/7/365
Διαχείριση τιμολογιακής πολιτικής
Ενημέρωση αρχείου ΑΑΔΕ
Αποστολή στοιχείων κράτησης στο λογιστή
24/7/365 concierge services
Παρακολούθηση πληρωμών
Συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση ιδιοκτήτη
Booklet οδηγιών σπιτιού
Check in με φυσική παρουσία
Υπηρεσίες καθαρισμού
Υπηρεσίες κλινοσκεπασμάτων
Μείνετε 
Follow
Social
 Μαζί μας