Δεν έχετε κρατήσεις στην airbnb ?

Δεν έχετε κρατήσεις στην airbnb ?

Η χρονιά φέτος όπως ήδη καταλαβαίνετε δεν είναι καλή για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Μειώσεις στις αφίξεις, άνοδος γειτονικών τουριστικών προορισμών, προβλήματα που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη χρονιά με τα απορρίμματα και συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά, αλλά και η υπερπροσφορά σε ακίνητα για βραχυχρόνια μίσθωση είναι οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν πολλούς ιδιοκτήτες σε απογοήτευση.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σχεδόν στο μέσο της τουριστικής περιόδου. Μιας περιόδου που όπως όλα δείχνουν έχει μετατοπιστεί προς το Φθινόπωρο. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος δείχνουν να είναι καλύτεροι μήνες από τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Είστε σίγουροι όμως ότι έχετε κάνει ότι πρέπει από τη μεριά σας ώστε η καταχώρησή σας να μην έχει κάποιο λάθος αλλά και να είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες καταχωρήσεις των γειτονικών καταλυμάτων με το δικό σας;

Έχετε καταχωρήσει το ακίνητό σας σε περισσότερες από μια πλατφόρμες; ΄Η έχετε μείνει μόνο στην airbnb?

Στη lovebnb.gr δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια. Από τη φωτογράφηση έως την περιγραφή του ακίνητου σε πολλές γλώσσες, αλλά και απο την στοχευμένη έρευνα για την βελτιστοποίηση της τιμολογιακής σας πολιτικής έως και του σχεδιασμού της πολιτικής των κρατήσεών σας, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και συζητήστε με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας για τους τρόπους που θα μπορέσετε να βελτιώσετε την καταχώρησή σας.

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Your comment:

Your name: