Πως η επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να εκτοξεύσει την καταχώρησή σας

Πως η επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να εκτοξεύσει την καταχώρησή σας

Αν σε μια διαφήμιση το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς τότε η εικόνα είναι η βασίλισσα! Μελέτες δείχνουν συνήθως ότι οι άνθρωποι θυμούνται περισσότερα από αυτά που βλέπουν σε σύγκριση με αυτά που διαβάζουν. Οι επαγγελματικές φωτογραφίες αποτυπώνουν μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Όλοι αυτοί οι λόγοι δείχνουν ότι η επένδυση σε μια επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να αυξήσει τις κρατήσεις σας στο ακίνητο σας.

Οι αποτελεσματικές φωτογραφίες διαφήμισης μπορούν να εμπνεύσουν τους πιθανούς επισκέπτες σας. Εάν οι υποψήφιοι επισκέπτες εμπνέονται από μια φωτογραφία, θα κάνουν πολύ ευκολότερα κλικ στο υπόλοιπο της καταχώρισής σας ή στον ισότοπό σας. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους φωτογράφους, επειδή διαθέτουν μια καλή φωτογραφική μηχανή ή ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο και μπορούν να εφαρμόσουν φίλτρα για να κάνουν τις φωτογραφίες τους «να φαίνονται καλές».

Η ποιητική φωτογράφιση είναι επένδυση

 

Ένας εξειδικευμένος φωτογράφος γνωρίζει πώς να χρησιμοποιεί την κατάλληλη σύνθεση, γωνίες, χρώμα και φωτισμό για να κάνει τις φωτογραφίες του πιο ελκυστικές. Η επένδυση σε μια καλή φωτογραφία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Η επένδυσή σας στη φωτογραφία θα αποκτήσει σύντομα αξία, καθώς αυτές οι εικόνες θα χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

 

  • Αναβάθμιση του ιστότοπού σας
  • Στην βελτίωση παρουσίας σε πλατφόρμες ενοικίασης π.χ. Tripadvisor, Booking.com,
  • Στην βελτίωση παρουσίας στις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων π.χ. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest
  • Στο Google my Business
  • Στις εικόνες για προωθήσεις και διαφήμιση

 

Διαφοροποιήστε την καταχώρησή σας

 

Η αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης εκτοξεύεται και ο αριθμός των διαθέσιμων κατοικιών έχει φτάσει τις εκατοντάδες σε πολλές αγορές. Δείτε το άρθρο μας σχετικά με την έρευνα της Grant Thornton στην Ελλάδα. Οι μέσοι δυνητικοί επισκέπτες προσπαθούν να βρουν την τέλεια κατοικία τους το συντομότερο δυνατό. Αν το σπίτι σας μπορέσει να προβληθεί σε μια αναζήτηση, έχετε δευτερόλεπτα για να πείσετε το δυνητικό επισκέπτη σας να κάνει την κράτηση του σε εσάς αντί για τον επόμενο οικοδεσπότη που βρίσκεται στη λίστα. Οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας μπορούν να σας δώσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να κερδίσετε περισσότερα από τον ανταγωνισμό.

 

Αν δεν είστε έτοιμοι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Οι φωτογράφοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το στυλ. Είναι ειδικοί σε φωτογραφήσεις ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται να αποτυπώσουν στις φωτογραφίες τους, για να απογειώσουν τις κρατήσεις σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο καλέστε σήμερα τη lovebnb.gr, για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Your comment:

Your name: