Μακροχρόνια VS Βραχυχρόνια Μίσθωση

Μακροχρόνια VS Βραχυχρόνια Μίσθωση
Ποιες οι διαφορές;
   Αν έχετε ένα ακίνητο ανεκμετάλλευτο θα αναρωτιέστε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό. Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί να πραγματοποιήθει αυτό και είναι με βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση. Όμως υπάρχουν πολλές διαφορές όσον αφορά τις ροές εισοδήματος και τις νόμικες ευθύνες, επομένως η συμβουλή μας είναι να κάνετε μια σοβαρή έρευνα πριν αποφασίσετε για το Μόντελο εκμίσθωσης.
   Η διαφορά δεν είναι ότι το ενα μοντέλο είναι καλύτερο από το άλλο αλλά, τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στα έσοδα που θέλετε να έχετε στην παρούσα κατάσταση. Παρακάτω ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε με βάση την εμπειρία της LoveBnB.
Love BnB property management Corfu Greece Airbnbn Booking Expedia Homeaway
Βραχυχρόνια μίσθωση
Μια βραχυχρόνια μίσθωση αποτελείται συνήθως από μια περίοδο μίσθωσης κάτω από 6 μήνες. Παρόλα αυτά το εύρος των διανυκτερευσεων που επιλέγει ένας επισκέπτης να μείνει στο κατάλυμα κυμαίνεται από μια βραδιά έως και μερικές εβδομάδες. Χάρη στην επανάσταση της Airbnb και διαφόρων άλλων καναλιων έχει ανοιξει η αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης και αυτό δίνει την ευκαιρία για υψηλή ζήτηση σε συνδυασμό με υψηλές τιμές.
  Στατιστικά η βραχυχρόνια μίσθωση μπορεί να αποφέρει το λίγοτερο 30% υψηλότερα κέρδη σε σχέση με τη μακροχρόνια μίσθωση. Η διαχείριση μίας βραχυπροθεσμης περιουσίας απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια, επομένως μπορει να χρειαστεί να προσλάβετε μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων όπως η LoveBnB ή να αφιερώσετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο για να εξασφαλίσετε την επιτυχή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας.
Μακροχρόνια μίσθωση
Όταν κάνετε μακροχρόνια μίσθωση μπορείτε να επιλέξετε συμβάσεις 6 ή 12 μηνών. Ως παραδοσιακός ιδιοκτήτης όταν έχετε ενοικιαστές στην ιδιοκτησία σας, έχετε ένα σταθερό εισόδημα κάθε μήνα, οπότε δεν χρειάζεται να υπολογίσετε πόσα θα κερδιζετε κάθε χρόνο. Η ενοικίαση του σπιτιού σας με αυτόν το τρόπο είναι επίσης επωφελής επειδή οι μισθωτές θα καλύψουν τους λογαριασμούς ενέργειας και η ζήτηση για ενοικίαση είναι πάντα υψηλή.
   Γενικά δεν υπάρχει κανένας κανόνας ότι πρέπει να επιλέξετε το ένα ή το άλλο. Στην πραγματικότητα στη LoveBnB αρκετές φολές, προτείνουμε ένα ευέλικτο μοντέλο ενοικίασης το όποιο είναι ένας συνδυασμός βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ενοικίων για τη μεγιστοποίηση των εσόδων σας.
   H ομάδα της LoveBnB μπορει να σας βοήθησει και να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας, σχετικα με την διαχείριση του σπιτιού, ή της βιλας σας. Ελατε σε επικοινωνία μαζί μας και ενας εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα κλείσει προσωπικό ραντεβου για την ενημέρωση σας.
Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Your comment:

Your name: